Teoria i pràctica del Vermut

No results found.

No results found.

Adéu còctels i combinats, cerveses artesanals i infusions macrobiòtiques: arriba el vermut! Una terrassa on toqui el sol, bona companyia i un vas de vermut: tot un estil de vida. Per què és tan modern recuperar el que ja bevien els nostres avis? Per què ens el prenem de la mateixa manera, al mateix moment i amb les mateixes tapes? Què té el vermut que encaixa tan bé amb els gustos d’avui dia?

Teoria i pràctica del vermut és el primer llibre sobre aquesta bevenda deliciosa de tradició tan nostra. Una obra plena d’humor amb consells enginyosos i propostes inèdites, receptes sorprenents, anècdotes curioses i les millors vermuteries per degustar la beguda de moda. Un llibre que llegireu glop a glop!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Enquadernació: Tapa dura

Format: 13,5 x 21 cm

Descarrega la portada

És guionista i escriptor. Ha publicat diversos assajos de divulgació social, històrica i gastronòmica. Ha treballat per a diversos canals de televisió i en produccions documentals. En l'àmbit de la difusió cultural, ha comissariat cicles de cinema i exposicions.

Miquel Àngel Vaquer

Periodista i expert en màrqueting gastronòmic. Ha exercit de guionista de televisió en productores com Mediapro, El Terrat i Gestmusic. És un dels responsables de la refundació del celler familiar Casa Mariol i de la seva direcció comercial. En l’actualitat, dirigeix la seva pròpia oficina creativa especialitzada en alimentació, Food Manners, des d’on ha desenvolupat projectes tan integrals com Bar Nou i Bombas Lagartos y Cohetes, i és assessor d’empreses com Heineken o Puig.

Josep Sucarrats

És director de la revista CUINA, tasca que compagina amb la participació en espais gastronòmics de diversos mitjans —BTV, TV3, El Punt Avui TV, Catalunya Ràdio, RAC-1, iCat.cat, Diari Ara, Sàpiens, Descobrir, Time Out Barcelona, Gastronomistas.com… Amb Sergi Martín, també és autor del llibre Històries de la Barcelona gormanda. Ha escrit dues guies de viatge dedicades a les repúbliques bàltiques i a Budapest. Ha estat professor de periodisme gastronòmic a la Universitat de Vic.

És guionista i escriptor. Ha publicat diversos assajos de divulgació social, històrica i gastronòmica. Ha treballat per a diversos canals de televisió i en produccions documentals. En l'àmbit de la difusió cultural, ha comissariat cicles de cinema i exposicions.

Miquel Àngel Vaquer

Periodista i expert en màrqueting gastronòmic. Ha exercit de guionista de televisió en productores com Mediapro, El Terrat i Gestmusic. És un dels responsables de la refundació del celler familiar Casa Mariol i de la seva direcció comercial. En l’actualitat, dirigeix la seva pròpia oficina creativa especialitzada en alimentació, Food Manners, des d’on ha desenvolupat projectes tan integrals com Bar Nou i Bombas Lagartos y Cohetes, i és assessor d’empreses com Heineken o Puig.

Josep Sucarrats

És director de la revista CUINA, tasca que compagina amb la participació en espais gastronòmics de diversos mitjans —BTV, TV3, El Punt Avui TV, Catalunya Ràdio, RAC-1, iCat.cat, Diari Ara, Sàpiens, Descobrir, Time Out Barcelona, Gastronomistas.com… Amb Sergi Martín, també és autor del llibre Històries de la Barcelona gormanda. Ha escrit dues guies de viatge dedicades a les repúbliques bàltiques i a Budapest. Ha estat professor de periodisme gastronòmic a la Universitat de Vic.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres