Les postres d’en Jordi Roca

No results found.

No results found.

El pastisser oficial del Celler de Can Roca fa una revisió de la seva trajectòria extraordinària i de totes les seves creacions i ens apropa de manera senzilla i clara la millor selecció de dolços, postres i gelats escollits amb cura per a cada ocasió.

Aquesta és l’obra definitiva que recull les millors creacions d’un pastisser de referència internacional. Amb noves imatges, postres pas a pas i una organització de receptes i consells pensada per posar a la pràctica a casa i endolcir les nostres vides amb l’excel·lència que sempre ha demostrat en un dels restaurants més guardonats del món.
Tot un luxe, ara, per fi, a l’abast de les nostres mans!

Les millors receptes pas a pas per a fer a casa les postres d’en Jordi Roca!

Fitxa tècnica

Enquadernació: Tapa dura

Format: 20 x 20 cm

Descarrega la portada

Què n’han dit

«Un recull preciós de receptes en molts casos aptes per fer a casa a l’abast de tothom i d’altres que potser requereixen una mica més de perícia als fogons, però igualment assequibles. Sempre penso que si jo les puc fer, qualsevol les pot també replicar. Per tant, us animo a entrar en aquest món dolç, a apropar-vos la meva mirada d’aquesta manera de fer i de viure.»

Jordi Roca

«Un recull preciós de receptes en molts casos aptes per fer a casa a l’abast de tothom i d’altres que potser requereixen una mica més de perícia als fogons, però igualment assequibles. Sempre penso que si jo les puc fer, qualsevol les pot també replicar. Per tant, us animo a entrar en aquest món dolç, a apropar-vos la meva mirada d’aquesta manera de fer i de viure.»

Jordi Roca
Previous
Next
Jordi Roca

(Girona, 1978) Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l’ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep. Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).

Seguiu-lo a Twitter: @jordirocasan

Jordi Roca

(Girona, 1978) Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l’ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep. Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).

Seguiu-lo a Twitter: @jordirocasan

Et pot interessar

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres

Cuina! O barbàrie