Recetas para deslumbrar en días especiales

No results found.

No results found.

Presentadas con esmero y explicadas con cariño y buen hacer por Iker Erauzkin, cocinero y asesor gastronómico, en este recetario descubrirás más de 100 recetas deliciosas para celebrar la Navidad, las fiestas del calendario y las ocasiones más íntimas. Recetas sencillas y deslumbrantes sazonadas con ese toque mágico que convierte cada plato en una joya.

Convocar a nuestros seres queridos, pensar un menú espectacular al gusto de todos, hacer la compra cuidando cada detalle, ponernos el delantal y nuestra música preferida mientras preparamos con mimo cada ingrediente, disponer la mesa la mejor vajilla… Cada paso es un regalo para nuestros invitados. Cocinar en días especiales es ya una celebración, y en este libro se recogen los consejos y trucos para disfrutar de las mejores fiestas desde mucho antes de sentarse a la mesa.

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes:

Enquadernació: Tapa dura y acabados de lujo

Format: 17 x 24,5 cm

Descarrega la portada
Iker Erauzkin

L'amor i la vocació que Iker Erauzkin professa als fogons es demostren donant un repàs a la seva llarga i intensa trajectòria. A més de ser un cuiner d'allò més creatiu, es dedica a l'assessorament gastronòmic de restaurants a Espanya i d'empreses de càtering xilenes. Per si això fos poc, el nostre autor també ha publicat diversos llibres de cuina d'èxit i exerceix com a professor en cursos de cuina de mercat. Així mateix, també és l'ànima culinària del portal www.delicooks.com.

Iker Erauzkin

L'amor i la vocació que Iker Erauzkin professa als fogons es demostren donant un repàs a la seva llarga i intensa trajectòria. A més de ser un cuiner d'allò més creatiu, es dedica a l'assessorament gastronòmic de restaurants a Espanya i d'empreses de càtering xilenes. Per si això fos poc, el nostre autor també ha publicat diversos llibres de cuina d'èxit i exerceix com a professor en cursos de cuina de mercat. Així mateix, també és l'ànima culinària del portal www.delicooks.com.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres