La vida en dolç

No results found.

No results found.

A L a vid a en dolç hi trobaràs les delicioses receptes de Renata Carrillo, amb fotografies detallades de cada pas i sorprenents consells de presentació, per preparar galetes Red Velvet, shots de coco, cupcakes, mu ffins de pistatxo, smoothies i moltes altres delícies dolces.

A banda d’aquests petits trossos de cel amb els quals deixaràs sense paraules tothom qui els tasti, també hi trobaràs les instruccions per fer les manualitats més originals garlandes de llum, pinces petoneres, tasses personalitzades, mòbils de colors… Perquè no tan sols és dolç allò que es menja.

La Renata ha arribat per endolcir-ho tot. Aquí trobaràs totes les seves receptes i tots els consells, perquè la vida és molt millor en dolç!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Etiquetes:

Enquadernació: Tapa tova

Format: 23 x 23 cm

Descarrega la portada
Renata Carrillo

Renata Carrillo és una jove barcelonina enamorada de la rebosteria. La seva passió pel dolç va néixer de la mà de la seva mare i ha crescut a cada ciutat que ha viscut. A cavall entre Londres i Barcelona, les seves postres tenen un toc casolà que s’adapta al paladar de qualsevol qui els tasta. Cada setmana demostra a BTV que viure L a vida e n dolç
és molt més que barrejar quatre ingredients.

Renata Carrillo

Renata Carrillo és una jove barcelonina enamorada de la rebosteria. La seva passió pel dolç va néixer de la mà de la seva mare i ha crescut a cada ciutat que ha viscut. A cavall entre Londres i Barcelona, les seves postres tenen un toc casolà que s’adapta al paladar de qualsevol qui els tasta. Cada setmana demostra a BTV que viure L a vida e n dolç
és molt més que barrejar quatre ingredients.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres