La cuina dels bolets

No results found.

No results found.

«Viatjarem per tot el territori català, el País Basc, Dinamarca i molts paratges més que signifiquen molt en la meva història com a cuiner i caçador de bolets.»

Sergi de Meià, cuiner de renom, boletaire apassionat i professional compromès amb el territori i els productes autòctons, ens convida a conèixer tots els bolets catalans i les seves receptes més saboroses.

Una edició il·lustrada que s’endinsa en els secrets dels nostres boscos per portar-nos a taula, o al rebost, aquests tresors de la terra. Un regal per a tots els boletaires i els amants de la gastronomia que inclou receptes, maridatges i consells de conservació, i també passejades i rutes per conèixer els paratges on s’amaguen aquestes joies del nostre patrimoni.

*Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa tova amb solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Sergi de Meià

Criat entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, la gastronomia ha estat sempre el motor de la seva vida. Ha treballat al restaurant Reno, a L'Excellence d'Andorra i al Fishhh! de Barcelona i, durant sis anys, ha estat el primer cap de cuina del Monvínic de la Ciutat Comtal, considerat un dels millors restaurants de vi del món per Financial Times i The Wall Street Journal.

La seva tasca ha estat reconeguda amb el premi nacional al Cuiner Jove de l'Any de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i amb el premi Km-o-Slow Food, en què es valora la cuina de proximitat. Actualment regenta amb gran èxit el restaurant que duu el seu nom.

Seguiu-lo a Twitter: @Sergi_de_Meia

Sergi de Meià

Criat entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, la gastronomia ha estat sempre el motor de la seva vida. Ha treballat al restaurant Reno, a L'Excellence d'Andorra i al Fishhh! de Barcelona i, durant sis anys, ha estat el primer cap de cuina del Monvínic de la Ciutat Comtal, considerat un dels millors restaurants de vi del món per Financial Times i The Wall Street Journal.

La seva tasca ha estat reconeguda amb el premi nacional al Cuiner Jove de l'Any de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i amb el premi Km-o-Slow Food, en què es valora la cuina de proximitat. Actualment regenta amb gran èxit el restaurant que duu el seu nom.

Seguiu-lo a Twitter: @Sergi_de_Meia

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres