La cuina de Nadal

No results found.

No results found.

Una joia il·lustrada per fer del nostre Nadal una festa exquisida. Amb les receptes més tradicionals: l’escudella, la carn d’olla i la sopa de galets; el pollastre rostit i els canelons de Sant Esteve; el torró de rovell d’ou i el pa amb vi i sucre…

També amb recomanacions i propostes agosarades: oca amb peres, escudella de bacallà, “foie gras” d’oca cru amb sal… I maridatges, consells, breus referències històriques, algun truc de cuiner expert i moltes sorpreses més.

Un regal per als sentits i per al paladar, una referència obligatòria per coronar unes dates tan assenyalades amb uns àpats inoblidables.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Enquadernació: Tapa dura

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Manel Guirado

És professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Desenvolupa cursos i tallers de tota mena, des d’un sobre cuina japonesa o tast de vins fins a un de maridatge d’orxata amb festucs. Ha fet conferències a ESADE i ha escrit articles per a El País, Time Out, Cuina o Delicooks. A Ara Llibres ha publicat La cuina de nadal (2013) on ens convida a descobrir tots els secrets de la cuina de Nadal d’una manera senzilla, amena i per a tots els gustos i El llegat de Rondissoni (2017), cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i on repassa les millors receptes que Rondissoni va llegar a la cuina catalana.

Manel Guirado

És professor de cuina, sommelier i periodista gastronòmic. Desenvolupa cursos i tallers de tota mena, des d’un sobre cuina japonesa o tast de vins fins a un de maridatge d’orxata amb festucs. Ha fet conferències a ESADE i ha escrit articles per a El País, Time Out, Cuina o Delicooks. A Ara Llibres ha publicat La cuina de nadal (2013) on ens convida a descobrir tots els secrets de la cuina de Nadal d’una manera senzilla, amena i per a tots els gustos i El llegat de Rondissoni (2017), cuiner i pedagog que feia classes de cuina al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i on repassa les millors receptes que Rondissoni va llegar a la cuina catalana.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres