Hecho en casa

No results found.

No results found.

Yogur, pan, cerveza, pasta, requesón, mantequilla… Y también foie gras mi-cuit, sushi, aceite de trufa, cruasanes, bocabits, limoncello, cupcakes de café… Todo esto y mucho más, ¡aprenderás a hacerlo en tu casa!

Hecho en casa es un libro de recetas, pero también es mucho más que eso: es una actitud, es una respuesta, porque queremos saber qué comemos y ya no nos fiamos de las etiquetas. Hecho en casa es el libro que tiene las recetas de todo lo que comprabas fuera y a partir de ahora harás en casa.

Porque es muy fácil, porque está más bueno, porque es muy sano, porque es más barato y porque puede ser muy y muy divertido.

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa dura

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Laura Conde

Com a directora de la revista Guía del Ocio BCN va recórrer bona part de restaurants de Barcelona i va escriure sobre aquests durant set anys. Actualment coordina colze a colze amb Javier Sánchez (www.cocinatis.com), el portal vertical de cuina d'Antena 3, parla sobre gastronomia al programa Directe 4.0 de Radio 4-RNE i escriu en diverses revistes, entre elles Cuina i Time Out Barcelona.

Seguiu-la a Twitter: @LauraConde5

Laura Conde

Com a directora de la revista Guía del Ocio BCN va recórrer bona part de restaurants de Barcelona i va escriure sobre aquests durant set anys. Actualment coordina colze a colze amb Javier Sánchez (www.cocinatis.com), el portal vertical de cuina d'Antena 3, parla sobre gastronomia al programa Directe 4.0 de Radio 4-RNE i escriu en diverses revistes, entre elles Cuina i Time Out Barcelona.

Seguiu-la a Twitter: @LauraConde5

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres