Fet a casa

No results found.

No results found.

Iogurt, pa, cervesa, pasta, mató, mantega… I també foie mi-cuit, tofu, sushi, oli de tòfona, croissants, xiclets, bocabits, limoncello, cupcakes de cafè… Tot això i molt més, aprendràs a fer-ho a casa!

Fet a casa és un llibre de receptes, però també és molt més que això: és una actitud, és una resposta, perquè volem saber què mengem i ja no ens refiem de les etiquetes. Fet a casa és el llibre que t’ofereix les receptes de tot allò que fins ara compraves i a partir d’avui faràs a casa.

Perquè és molt fàcil, perquè està més bo, perquè és més sa, perquè és molt més barat i perquè pot ser molt i molt divertit!

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa dura

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Laura Conde

Com a directora de la revista Guía del Ocio BCN va recórrer bona part de restaurants de Barcelona i va escriure sobre aquests durant set anys. Actualment coordina colze a colze amb Javier Sánchez (www.cocinatis.com), el portal vertical de cuina d'Antena 3, parla sobre gastronomia al programa Directe 4.0 de Radio 4-RNE i escriu en diverses revistes, entre elles Cuina i Time Out Barcelona.

Seguiu-la a Twitter: @LauraConde5

Laura Conde

Com a directora de la revista Guía del Ocio BCN va recórrer bona part de restaurants de Barcelona i va escriure sobre aquests durant set anys. Actualment coordina colze a colze amb Javier Sánchez (www.cocinatis.com), el portal vertical de cuina d'Antena 3, parla sobre gastronomia al programa Directe 4.0 de Radio 4-RNE i escriu en diverses revistes, entre elles Cuina i Time Out Barcelona.

Seguiu-la a Twitter: @LauraConde5

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres