El secret més ben guardat

No results found.

No results found.

“No hi ha secrets que valguin en una afició que fa feliç tanta gent. Des d’aquest moment, els nostres racons també són vostres.” Marc Estévez

Si voleu trobar bolets, aquest és el vostre llibre.

El secret més ben guardat amaga tot allò que sempre heu volgut saber sobre els bolets. A “El secret més ben guardat” trobareu més d’una vintena de rutes boletaires repartides per tot el territori català, amb explicacions detallades dels millors boscos i racons, fotografies i comentaris de les nostres experiències, bolets més freqüents, els millors mesos de l’any per trobar-los i, fins i tot, l’agosarada informació dels secrets de cada zona.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Etiquetes:

Enquadernació: Rústica sense solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada

Nascut a Manresa, és un boletaire professional que recorre muntanyes, boscos i prats d’Europa i de la península Ibèrica a la recerca de bolets. Des de fa força temporades, treballa per al Grup Estany, una empresa del Bages amb més de trenta anys d’experiència en la comercialització del bolet silvestre fresc. Es dedica a formar boletaires en alguns països de l’est d’Europa.

16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

Nascut a Manresa, és un boletaire professional que recorre muntanyes, boscos i prats d’Europa i de la península Ibèrica a la recerca de bolets. Des de fa força temporades, treballa per al Grup Estany, una empresa del Bages amb més de trenta anys d’experiència en la comercialització del bolet silvestre fresc. Es dedica a formar boletaires en alguns països de l’est d’Europa.

16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres