El secret del gintònic a casa

No results found.

No results found.

«Aquesta vegada el bon gintònic serà resultat de la vostra perícia… quan, com i amb qui vulgueu. Enlloc com a casa!!!»

Vols elevar els teus gintònics casolans a la categoria d’obres d’art? Tant si vols ser l’amfitrió ideal com si vols gaudir de la beguda de moda en qualsevol moment, aquest és el teu llibre. Hi trobaràs consells valuosos i receptes sorprenents per preparar els millors gintònics i convertir la teva llar en el santuari de la beguda amb més adeptes.

Des de les ginebres més sofisticades fins a les tòniques de marca blanca, amb tots els trucs i tots els secrets, els estris, les calories, els sabors, les textures… Per degustar, per convidar, per sorprendre i per brindar!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa dura

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Vador Lladó

Nascut a Mataró. És periodista i presentador i fa més de vint anys que es dedica a la ràdio. Durant dotze anys en va fer de tots colors: programes de nit, de dia, al migdia, de televisió, ràdio… però sobretot es va especialitzar en els programes despertador. El seu Fricandó Matiner a Rac 105, dirigit i presentat des del 2006, s’ha convertit en un referent. Ràpid i irònic, pren el pols al dia a dia amb molt de ritme i un entusiasme que s’encomana. També ha treballat a Flaix FM i TV3.

Seguiu-lo a Twitter: @VadorLlado

Vador Lladó

Nascut a Mataró. És periodista i presentador i fa més de vint anys que es dedica a la ràdio. Durant dotze anys en va fer de tots colors: programes de nit, de dia, al migdia, de televisió, ràdio… però sobretot es va especialitzar en els programes despertador. El seu Fricandó Matiner a Rac 105, dirigit i presentat des del 2006, s’ha convertit en un referent. Ràpid i irònic, pren el pols al dia a dia amb molt de ritme i un entusiasme que s’encomana. També ha treballat a Flaix FM i TV3.

Seguiu-lo a Twitter: @VadorLlado

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres