El gran llibre dels bolets

No results found.

No results found.

Tot el que et cal saber sobre els bolets a Catalunya. Amb rutes per fer amb nens o arribar-hi en transport públic. Conèixer-los, trobar-los i cuinar-los!

Amb fotografies de les espècies més buscades, mapes detallats, calendaris de recol·lecció, noms populars, vegetació associada… Per conèixer els millors bolets dels nostres paisatges, aprendre a trobar-los i també a cuinar-los. L’expert boletaire Marc Estévez et convida a endinsar-te als boscos d’arreu del territori i descobrir, un cop més, el secret més ben guardat que s’hi amaga. Amb recorreguts comarca a comarca per convertir cada sortida en una experiència única, divertida i enriquidora. Amb exhaustives fitxes il·lustrades que orientaran els neòfits i picaran la curiositat dels buscadors veterans. I amb una fantàstica selecció de receptes per gaudir-ne a l’aperitiu, al primer plat, al segon… i fins i tot a les postres!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Etiquetes:

Enquadernació: Rústica sense solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres