Cuinem a casa les postres de Jordi Roca

No results found.

No results found.

Jordi Roca, el cuiner postrer de l’extraordinari Celler de Can Roca, ens obre les portes de la seva cuina i ens regala una llaminera selecció de receptes originals i delicioses, pensades per cuinar a casa. El petit dels germans Roca passa pel sedàs de l’humor, l’enginy i el talent culinari els seus records, els seus coneixements i les seves inspiracions i els converteix en sorprenents postres a l’abast de tothom.

Una magnífica invitació a l’imaginatiu món d’aquest geni dels dolços que s’arrodoneix amb les espectaculars fotografies de Becky Lawton, que acompanyen totes les receptes i que desperten els nostres sentits talment com si tinguéssim els plats a taula. Tots els secrets i trucs del xef més original, creatiu i divertit per traslladar la màgia del millor restaurant al nostre menjador.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Etiquetes:

Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta

Format: 21 x 28,5 cm

Descarrega la portada
Jordi Roca

(Girona, 1978) Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l’ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep. Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).

Seguiu-lo a Twitter: @jordirocasan

Jordi Roca

(Girona, 1978) Definir la seva feina al capdavant del Celler de Can Roca l’ha obligat a crear un neologisme: postrer, el professional dels dolços que complementa el cuiner salat i el sommelier, els seus germans Joan i Josep. Anteriorment, ha publicat els receptaris Dolces sensacions (Ara Llibres, 2007) i Los postres de Jordi Roca (Océano, 2011).

Seguiu-lo a Twitter: @jordirocasan

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres