Cocina con Aina y conviértete en superchef

No results found.

No results found.

Las mejores recetas de la joven finalista del programa Masterchef Junior 2. Si Aina puede ser una gran chef, ¡tú también!

El libro de recetas de Aina es un compendio fabuloso de recetas y trucos para empezar a cocinar y adentrarse en el maravilloso mundo de los ingredientes, los sabores y los platos más suculentos.

Arroz a la marinera, puré de calabaza, tartar de salmón, calamares encebollados, arroz con leche, peras al vino… Una guía con el paso a paso para elaborar las recetas preferidas de la joven chef y conocer de primera mano todos sus secretos en la cocina. Un libro imprescindible para jóvenes y adultos que nos da las claves para dominar la cocina para principiantes.

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes:

Enquadernació: Tapa dura

Format: 23 x 23 cm

Descarrega la portada
Aina Roglan

L'interès per la cuina és una herència del seu pare. La seva especialitat són les postres i les carns i afirma amb orgull que el seu plat estrella és el fricandó de vedella. Des de petita ha tingut clar que vol ser enòloga ja que prové de l'Alt Penedès, comarca reconeguda per la seva llarga tradició de vins i caves.

Seguiu-la a Twitter: @AinaMCJ2

 

Aina Roglan

L'interès per la cuina és una herència del seu pare. La seva especialitat són les postres i les carns i afirma amb orgull que el seu plat estrella és el fricandó de vedella. Des de petita ha tingut clar que vol ser enòloga ja que prové de l'Alt Penedès, comarca reconeguda per la seva llarga tradició de vins i caves.

Seguiu-la a Twitter: @AinaMCJ2

 

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres