Barcelona ètnica. Una guia dels millors restaurants de cuina exòtica de la ciutat

No results found.

No results found.

Barcelona és una metròpoli moderna i cosmopolita on conviuen més de 160 nacionalitats diferents. Aquesta gran riquesa multicultural fa que la ciutat aplegui sabors i olors d’arreu del món; i és que la gastronomia ens permet conèixer i tastar una mica millor la cultura i les tradicions ancestrals de pobles molt llunyans que, per qüestions diverses, són ara els nostres veïns. Barcelona ètnica és un viatge gastronòmic a través d’Àfrica, d’Amèrica Llatina i d’Àsia. Coneix noves cultures, nous sabors i noves olors: només cal que tinguis gana i els cinc sentits preparats per viure una experiència ètnica.

Fitxa tècnica

Etiquetes: , ,

Enquadernació: Rústica amb solapes

Format: 13,5 x 21 cm

Descarrega la portada
Teresa Vallbona

Teresa Vallbona Pujol (Premià de Dalt, 1982) és llicenciada en Humanitats i Periodisme. Ha treballat als diaris Avui i ADN. Actualment treballa al diari oficial de la fira ARCO, i als gabinets de premsa del Festival de Cinema de Sitges i del festival Sónar, a més de col·laborar en diverses publicacions de la seva comarca. Té a punt una guia "diferent" d'Eivissa i Formentera que es publicarà a Itàlia per FBE Edizione i està treballant en la redacció d'un llibre sobre biografies de dones.

Teresa Vallbona

Teresa Vallbona Pujol (Premià de Dalt, 1982) és llicenciada en Humanitats i Periodisme. Ha treballat als diaris Avui i ADN. Actualment treballa al diari oficial de la fira ARCO, i als gabinets de premsa del Festival de Cinema de Sitges i del festival Sónar, a més de col·laborar en diverses publicacions de la seva comarca. Té a punt una guia "diferent" d'Eivissa i Formentera que es publicarà a Itàlia per FBE Edizione i està treballant en la redacció d'un llibre sobre biografies de dones.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres