(1986) Jordi Morera és un Bread Baker 2.0, enamorat del bon pa i forner i emprenedor de "L'espiga D'or". És la cinquena generació d'aquest forn d'artesania flequera situat al casc antic de Vilanova i la Geltrú.
Seguiu-lo a Twitter: @J_Morera
No results found.
No results found.
Que la força t’acompanyi… Mans a la massa!
Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.
Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores…
Amb el suport del Departament de Cultura.
Col·lecció: Cuina
Gènere: Gastronomia i oci
Enquadernació: Tapa dura
Format: 13,5 x 21 cm
(1986) Jordi Morera és un Bread Baker 2.0, enamorat del bon pa i forner i emprenedor de "L'espiga D'or". És la cinquena generació d'aquest forn d'artesania flequera situat al casc antic de Vilanova i la Geltrú.
Seguiu-lo a Twitter: @J_Morera
(1986) Jordi Morera és un Bread Baker 2.0, enamorat del bon pa i forner i emprenedor de "L'espiga D'or". És la cinquena generació d'aquest forn d'artesania flequera situat al casc antic de Vilanova i la Geltrú.
Seguiu-lo a Twitter: @J_Morera
C/ Perú, 186
Barcelona (08020)
931 17 34 56
info@arallibres.cat
Contacte
Segueix-nos!
Catàleg
Actualitat
© Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats