Avui faràs pa

No results found.

No results found.

Més de 7.000 exemplars venuts! Tots els secrets per fer un bon pa, amb més de 40 receptes.

Que la força t’acompanyi… Mans a la massa!

Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.

Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores…

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa dura

Format: 13,5 x 21 cm

Descarrega la portada
Jordi Morera

(1986) Jordi Morera és un Bread Baker 2.0, enamorat del bon pa i forner i emprenedor de "L'espiga D'or". És la cinquena generació d'aquest forn d'artesania flequera situat al casc antic de Vilanova i la Geltrú.

Seguiu-lo a Twitter: @J_Morera

Jordi Morera

(1986) Jordi Morera és un Bread Baker 2.0, enamorat del bon pa i forner i emprenedor de "L'espiga D'or". És la cinquena generació d'aquest forn d'artesania flequera situat al casc antic de Vilanova i la Geltrú.

Seguiu-lo a Twitter: @J_Morera

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres