501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir

No results found.

No results found.

Després de l’èxit de 501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir en tapa dura, ara surt a la venda una nova edició en un format més pràctic.

501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà… I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes…

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes:

Enquadernació: Tapa tova

Format: 23 x 23 cm

Descarrega la portada
Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres