501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir (Ed. de luxe)

No results found.

No results found.

501 receptes catalanes tradicionals per llepar-se els dits. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà… I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes…

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa dura

Format: 23 x 23 cm

Descarrega la portada
Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Mònica Garcia Massagué

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Va fundar l'e-zine De Estreno, ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l'Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d'aquest matèria a la Univeristat de Barcelona.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres