100% Bolets

No results found.

No results found.

100% Bolets és una passejada apassionant pel fascinant univers boletaire en la qual trobareu totes les dades, anècdotes, consells i curiositats més peculiars i sorprenents.

Quan i on se celebren les fires boletaires més populars de Catalunya?

Quins refranys boletaires tenim a casa nostra?

De què fan olor els bolets que no fan olor de bolet?

Quins personatges cèlebres han mort per menjar fongs verinosos?

Són certs els mites populars que envolten els bolets?

Quins són els restaurants catalans especialitzats en la cuina del bolet?

Tant si sou micòlegs experts com si sou aficionats boletaires de cap de setmana, teniu a les mans un exemplar irresistible.

Poseu-lo al cistell i assaboriu-lo sempre que us vingui de gust!

Fitxa tècnica

Enquadernació: Tapa dura

Format: 13,5 x 21 cm

Descarrega la portada

Gerard Malet va néixer a Tàrrega l’últim dia de l’any 1980. És llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Després d’estudiar un màster en Edició, ha impartit classes de Teoria Literària a la Universitat de Lleida i actualment treballa com a freelance en el sector editorial.

Gerard Malet va néixer a Tàrrega l’últim dia de l’any 1980. És llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Després d’estudiar un màster en Edició, ha impartit classes de Teoria Literària a la Universitat de Lleida i actualment treballa com a freelance en el sector editorial.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres