Reserva’t per a les postres

No results found.

No results found.

El millor xocolater del món et dona les claus per apreciar la bona pastisseria i els consells per fer-ho a casa!

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata… totes aquelles coses que ens fan tan feliços però que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes d’additius i conservants resultat d’un procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l’elaboració sigui l’adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem. El Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, ens explica la seva manera d’entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial.

Fitxa tècnica

Etiquetes:

Enquadernació: Rústica amb solapes

Format: 15 x 22 cm

Descarrega la portada

Punts de venda

Lluc Crusellas

Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, 1996). El primer contacte amb la pastisseria va ser a l’estiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de l’equip  de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Vaig seguir la formació especialitzada com a pastisser a l’Escola Espai Sucre i a l’escola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de l’ofici. Vaig tenir l’oportunitat d’iniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional. Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca d’Osona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia d’avui, lidero la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de l’estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.

Lluc Crusellas

Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, 1996). El primer contacte amb la pastisseria va ser a l’estiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de l’equip  de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Vaig seguir la formació especialitzada com a pastisser a l’Escola Espai Sucre i a l’escola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de l’ofici. Vaig tenir l’oportunitat d’iniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional. Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca d’Osona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia d’avui, lidero la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de l’estat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres

Cuina! O barbàrie