La paella pel mànec

No results found.

No results found.

«Els nutricionistes moderns no paren de dir-nos que cuinar a casa és tenir cura de la salut, i és que la salut està directament relacionada amb com sentim, com ens movem i com mengem. Cada un de nosaltres hem d’agafar la paella pel mànec de la nostra vida i de la nostra alimentació: divertiu-vos a la cuina i gaudiu-ne amb els qui més estimeu!»
Un llibre fruit de tots els anys d’ofici i la mirada inquieta i exploradora de Ruscalleda. La cuinera de referència de Catalunya selecciona i perfecciona les seves receptes per tal que tothom pugui dominar la cuina.

Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ocasió.

Aquí trobaràs totes les claus per cuinar des d’uns macarrons mar i muntanya fins a un ceviche de calamar, una coca de recapte, unes croquetes de pernil o uns deliciosos dimsum, entre moltes altres propostes

Sense oblidar les opcions vegetarianes, els entrants, els acompanyaments o les postres. Un llibre complet i accessible que ens ajudarà a espolsar-nos la mandra i la por a la cuina!

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes:

Enquadernació: Tapa dura

Descarrega la portada

Punts de venda

Carme Ruscalleda
Cuinera catalana amb tres estrelles Michelin

Carme Ruscalleda Serra (Sant Pol de Mar, 1952) és un dels noms més destacats de la gastronomia catalana i internacional. De formació autodidacta i nascuda en una família d’agricultors i botiguers a la vora del mar, els seus plats sempre han buscat la difusió d’una cultura gastronòmica elaborada i, al mateix temps, propera al gust popular. Va arribar a aconseguir set estrelles Michelin i el seu llegat i el del Sant Pau són imprescindibles per entendre la gastronomia de casa nostra.

Carme Ruscalleda
Cuinera catalana amb tres estrelles Michelin

Carme Ruscalleda Serra (Sant Pol de Mar, 1952) és un dels noms més destacats de la gastronomia catalana i internacional. De formació autodidacta i nascuda en una família d’agricultors i botiguers a la vora del mar, els seus plats sempre han buscat la difusió d’una cultura gastronòmica elaborada i, al mateix temps, propera al gust popular. Va arribar a aconseguir set estrelles Michelin i el seu llegat i el del Sant Pau són imprescindibles per entendre la gastronomia de casa nostra.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres

Cuina! O barbàrie