No soc un dels vostres

No results found.

No results found.

La història mai explicada del restaurant L’Aram, de l’Àlex Montiel, és periodisme gastronòmic en estat pur.

Som a la Barcelona preolímpica. Amb tot just divuit anys, l’Àlex Montiel es posa al capdavant de L’Aram, el restaurant de la seva mare. El tindrà obert durant set anys, i passarà a les pàgines de la història de la cuina d’autor com un estel fugaç: cremarà estereotips, provocarà fascinació i incomprensió a parts iguals, i acabarà desertant de l’alta cuina sense deixar rastre. Què se’n va fer, del jove capaç de capgirar l’escena gastronòmica abans que uns pocs xefs s’erigissin en els nous genis de la societat catalana?

Aquesta és la història inaudita i sense filtres dels anys bojos i daurats de la cuina d’avantguarda barcelonina i de l’enfant terrible que va triar la integritat abans que l’èxit. Amb el testimoni del mateix Montiel i d’alguns dels noms més sonats del panorama culinari mundial —Adrià, Gagnaire, Casas, Berasategui—, Marc Casanovas desenterra el relat ocult d’una època clau per entendre la cultura gastronòmica del nostre país.

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Format: 14 x 21 cm

Descarrega la portada
Amb el suport de:
Marc Casanovas

(Barcelona, 1979) és periodista i escriptor gastronòmic. La passió per l’alimentació l’ha portat a explorar aquest àmbit des de múltiples angles: ha escrit i investigat sobre història de la restauració, el futur dels petits productors, seguretat i justícia alimentària, i el camí cap a una alimentació sostenible. Col·labora en mitjans com La Vanguardia, Catalunya Ràdio, i les revistes Arrels, CUINA i la guia Repsol. Va treballar a elBulli Foundation i a PlayGround Food. Actualment viu a Barcelona.

Marc Casanovas

(Barcelona, 1979) és periodista i escriptor gastronòmic. La passió per l’alimentació l’ha portat a explorar aquest àmbit des de múltiples angles: ha escrit i investigat sobre història de la restauració, el futur dels petits productors, seguretat i justícia alimentària, i el camí cap a una alimentació sostenible. Col·labora en mitjans com La Vanguardia, Catalunya Ràdio, i les revistes Arrels, CUINA i la guia Repsol. Va treballar a elBulli Foundation i a PlayGround Food. Actualment viu a Barcelona.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Hiroshima

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

L’home de la porteria

Sedició a la granja