El factor microbi i els enzims guaridors

No results found.

No results found.

Després de l’èxit de L’enzim prodigiós, el nou llibre del Dr. Hiromi Shinya t’ensenya una nova manera de menjar i beure per mantenir-te sa. El factor microbi i els enzims guaridors t’ensenyarà a aprofitar els bacteris del cos per mantenir-te sa. Amb senzills consells, el Dr. Shinya t’ajudarà a potenciar els sistemes naturals de rejoveniment, a enfortir les cèl·lules amb petits dejunis, a descobrir els beneficis d’uns intestins sans, a augmentar el teu poder immunològic innat i, en definitiva, a tenir una vida saludable.

Tingues cura dels teus enzims i ajuda el teu cos a mantenir-se jove, vital i sa. Com utilitzar els enzims i els microbis del teu cos per protegir la teva salut.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fitxa tècnica

Enquadernació: Rústica sense solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Hiromi Shinya

El doctor Hiromi Shinya és el cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic gastrointestinal dels Estats Units. Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó. El seu llibre L’enzim prodigiós (Ara Llibres, 2013) s’ha convertit en un best seller internacional sense precedents.

Hiromi Shinya

El doctor Hiromi Shinya és el cap de la unitat endoscòpica quirúrgica del centre mèdic Beth Israel a Nova York i és considerat de forma unànime com el millor endoscopista quirúrgic gastrointestinal dels Estats Units. Va ser el primer a realitzar una cirurgia de còlon sense haver de practicar una incisió abdominal. Als gairebé vuitanta anys, encara practica la medicina als Estats Units i al Japó. El seu llibre L’enzim prodigiós (Ara Llibres, 2013) s’ha convertit en un best seller internacional sense precedents.

Et pot interessar

Emprèn el teu futur

Envoltat d’idiotes

Les postres d’en Jordi Roca

Sota la superfície

El mètode ikigai – Nova edició

Confessions d’un sommelier