Els músics també mengen

No results found.

No results found.

Ets dels que escolta música mentre cuina? Els fogons són els teus instruments de percussió més habituals? Cantes les tornades dels teus grups preferits com si t’hi anés un sofregit? És la cuina, la teva pista de ball més selecta? Aquest és el teu llibre!
Inspirat per algunes de les cançons més emblemàtiques dels grups i músics catalans més llaminers, el cuiner Pere Cardona ens proposa unes receptes musicals que te’n lleparàs els dits. Trobarem l’Anna Roig i L’ombra de ton chien reinterpretada com uns carbassons farcits amb brandada de bacallà i salsa de pebrot del piquillo; La Troba Kung-Fú convertida en uns alvocats farcits de meló amb pernil; l’Albert Pla presentat com unes crestes de formatge brie i plàtan amb melmelada de pebrot vermell; l’Adrià Puntí arribarà al plat com un arròs amb gambes i peus de porc; els Manel com una magnífica crema catalana… I tots els músics participen al llibre i ens expliquen les seves particularitats culinàries! Prepareu les cassoles, les olles i les paelles per començar a cantar i ballar!

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa tova amb solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Pere Cardona

És cuiner des de fa 12 anys i actualment treballa al restaurant Tatau L’Antiquari de Sants. Inspirat per la música dels grups dels Països Catalans, fa cinc anys que va començar a crear plats musicals i ara, després de 250 grups de música transformats en coreografies gastronòmiques i col·laboracions en ràdios i televisions locals, ha decidit fer el primer llibre de receptes.

Pere Cardona

És cuiner des de fa 12 anys i actualment treballa al restaurant Tatau L’Antiquari de Sants. Inspirat per la música dels grups dels Països Catalans, fa cinc anys que va començar a crear plats musicals i ara, després de 250 grups de música transformats en coreografies gastronòmiques i col·laboracions en ràdios i televisions locals, ha decidit fer el primer llibre de receptes.

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec

Corpus de la cuina catalana

No soc un dels vostres