Cultivant la vida

No results found.

No results found.

Cultivant la vida és molt més que una guia pràctica per cultivar amb èxit el teu hort ecològic al balcó de casa, al camp, al pati de l’escola o al terrat del teu edifici. Tens entre mans un viatge inspirador a través de l’hort al llarg de l’any, apassionant i motivador tant si cultives com si el que busques és apropar-te a un consum més responsable, tant si desitges experimentar la satisfacció d’assaborir els teus propis tomàquets o bé ser la llavor d’un món millor.

Aquest llibre no ha arribat a les teves mans per casualitat. Cuidar-te i cuidar el planeta a través del que menges és una de les experiències més sensuals i gratificants, a més de necessària, perquè res no canviarà si no reprenem una relació honesta amb els aliments que ens fiquem a la boca. Desperta’t i estima’t! Embrutem-nos les mans i passem a l’acció!

Les reflexions de l’autor et conviden a descobrir tot allò que pot ensenyar- nos un petit jardí més enllà del que veuen els nostres ulls. L’estructura del llibre flueix i va es va succeint de gener a desembre entre precioses fotografies, amb més de setanta plantes classificades segons la seva temporada, calendaris de cultiu per zones, consells pràctics i un consultori amb les preguntes més freqüents que en Marc ha respost als seus seguidors durant els darrers anys.

Fitxa tècnica

Enquadernació: Tapa tova

Format: 17 x 24 cm

Descarrega la portada
16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

El Búnquer confidencial

Confessions d’un sommelier

Jugada mestra!

Cuines

La catalana llengua

Reserva’t per a les postres