Cultivando la vida

No results found.

Cultivando la vida es mucho más que una guía práctica para cultivar con éxito tu huerto ecológico en el balcón de casa, en el campo, en el patio de la escuela o en la azotea de tu edificio. Tienes entre manos un viaje inspirador a través del huerto a lo largo del año, apasionante y motivador tanto si cultivas como si lo que buscas es acercarte a un consumo más responsable, tanto si deseas experimentar la satisfacción de saborear tus propios tomates, o bien ser la semilla de un mundo mejor.

Este libro no ha llegado a tus manos por casualidad. Cuidarte y cuidar el planeta a través de lo que comes es una de las experiencias más sensuales y gratificantes, además de necesaria, porque nada cambiará si no retomamos una relación honesta con los alimentos que nos llevamos a la boca. ¡Despierta y quiérete! ¡Ensuciémonos las manos y pasemos a la acción!

Las reflexiones del autor te invitan a descubrir todo lo que un pequeño jardín puede enseñarnos más allá de lo que ven nuestros ojos. La estructura del libro fluye y se sucede de enero a diciembre entre bellas fotografías, con más de setenta plantas ubicadas en su mejor temporada, calendarios de cultivo por zonas, consejos prácticos y un consultorio con las preguntas más frecuentes que Marc les ha respondido a sus seguidores durante los últimos años.

Fitxa tècnica

Col·lecció:

Enquadernació: Tapa blanda

Format: 17 x 24 cm, 23 x 16 cm

Descarrega la portada
16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

El Búnquer confidencial

Confessions d’un sommelier

Jugada mestra!

Cuines

La catalana llengua

Reserva’t per a les postres