Colecció: Cuina
Gènere: Gastronomia i oci
ISBN: 9788417804879
Format: 13,5 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura
Pàgines: 168
Publicació: 15/03/2021
Comparteix si t’ha agradat
Jordi Morera
Avui faràs pa
Més de 7.000 exemplars venuts! Tots els secrets per fer un bon pa, amb més de 40 receptes.
Que la força t’acompanyi… Mans a la massa!
Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.
Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores…
Amb el suport del Departament de Cultura.
Què n'han dit?
“Va caure a les meves mans, el vaig repassar, vaig riure llegint, i em vaig adonar que alguna cosa em quedava i vaig pensar: “Doncs sembla que fer pan és pan comido.” Josep Sucarrats, Gastronomistas.
“Gràcies al treball de camp i interès per el tema d’en Jordi Morera tenim entre mans una petita enciclopèdia sobre un dels aliments base de la dieta mediterrània i mundial.” Ángela Sánchez Vicente, La petita llibreria.
“Al cap d’unes quantes pàgines, la motivació per fer pa a casa torna a entrar per la porta encara que hagis intentat varies vegades tirar-la per la finestra.” Alessia Cisternino, @enminevera.