Un hort per ser feliç

No results found.

No results found.

Vols convertir casa teva en un autèntic jardí comestible? Tant és l’espai que tinguis i on visquis!

El cultiu ecològic s’està escampant com una taca d’oli! Per això, des d’Ara Llibres proposem convertir casa vostra en un autèntic jardí comestible, contemplar el ritme de la natura i menjar sa. Enciams als balcons, tomàquets als terrats, carabasses al jardí i maduixots al pati del darrere. Horts urbans, horts familiars i horts a les escoles.

El nostre expert en boscos i bolets recull a Un hort per ser feliç experiències, propostes i consells per a poder tirar endavant aquest projecte creatiu i saludable. Una guia completa amb il•lustracions i fotografies que mostra pas a pas el camí per posar un hort a la teva vida.

Inclou, en exclusiva, calendaris de sembra i de plantació per zones -perquè no és el mateix fer un hort en un clima com el de Barcelona que fer-lo als Pirineus- i una guia pràctica d’adreces i de recursos útils.

Fitxa tècnica

Enquadernació: Rústica amb solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

16.01.2012, SolsonèsMarc Estevez Casabosch, autor del llibre " Un hort per ser feliç ".foto: Jordi Play

Nascut a Barcelona, fa anys va emprendre una aventura: autotrasplantar-se per poder cultivar una vida senzilla en plena natura. Actualment, viu ben arrelat en una masia del Solsonès amb la seva família, gallines incloses. Comunicador, autor i formador per passió, la seva intensa trajectòria vital i professional li ha permès abraçar i connectar els àmbits de l’agroecologia, la gastronomia, la geografia i el medi natural, i centrar-se després en la divulgació de tot allò que aprèn i desaprèn pel camí. Inconformista i creatiu, els seus llibres són èxits de vendes any rere any, amb títols com Un hort per ser feliç (Ara Llibres, 2012), Deliciosa Natura, El gran llibre dels bolets (Ara Llibres, 2014), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o els dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007 i 2008), entre molts altres. Cuina, escriu, imparteix cursos pràctics, participa en xerrades, col·loquis, debats i col·labora amb els principals mitjans de comunicació del país. Un dels seus projectes més recents és Castell de Ceuró (www. ceuro.cat), un petit hotel rural d’ecoturisme des d’on reivindica, justament, el valor de la cuina saludable, compromesa amb l’entorn, com a eina transformadora de la societat en què vivim.

Seguiu-lo a Instagram: @Casabosch

Et pot interessar

Emprèn el teu futur

Envoltat d’idiotes

Les postres d’en Jordi Roca

Sota la superfície

El mètode ikigai – Nova edició

Confessions d’un sommelier