La cuina de mumare

No results found.

No results found.

«Per a mi era una festa anar de la mà de mumare a comprar al mercat…»

Avançada al seu temps, Mercè Verdaguer va publicar entre el 1943 i el 1991, al diari Baleares, nombroses receptes de cuina sana, articles de dietètica i consells de salut, sovint acompanyats d’il·lustracions del seu marit Joan Bonet, que també hem recollit en aquest llibre.

Ara, la seva filla Maria del Mar ret un petit homenatge a mumare reunint en un sol volum i il·lustrant ella mateixa les receptes més especials de la cuina de casa. Sabors, olors i colors que es mesclen amb els records i que ens parlen de la saviesa de la vida.

Fitxa tècnica

Etiquetes: ,

Enquadernació: Tapa dura

Format: 20 x 20 cm

Descarrega la portada
Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet és la veu actual més internacional de la cançó en català. Iniciada en el col·lectiu de cantautors Els Setze Jutges, ha publicat una trentena de discos vinculats al món de la cançó d’autor i les músiques d’arrel, treballs amb els quals ha cultivat tant el bagatge tradicional dels Països Catalans com el diàleg amb l’imaginari sonor de llocs com ara Tunísia, Grècia, Turquia, Síria i el Brasil. Mallorquina i catalana universal, aquest any commemora cinc dècades de trajectòria amb la programació 50 Anys d’escenaris, que inclou un nou disc, una ambiciosa gira de concerts i aquest llibre.

@mmarbonet

Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet és la veu actual més internacional de la cançó en català. Iniciada en el col·lectiu de cantautors Els Setze Jutges, ha publicat una trentena de discos vinculats al món de la cançó d’autor i les músiques d’arrel, treballs amb els quals ha cultivat tant el bagatge tradicional dels Països Catalans com el diàleg amb l’imaginari sonor de llocs com ara Tunísia, Grècia, Turquia, Síria i el Brasil. Mallorquina i catalana universal, aquest any commemora cinc dècades de trajectòria amb la programació 50 Anys d’escenaris, que inclou un nou disc, una ambiciosa gira de concerts i aquest llibre.

@mmarbonet

Et pot interessar

Les postres d’en Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Cuines

Xavier Trias. En conclusió

Reserva’t per a les postres

L’aire de les coses

La paella pel mànec