Confessions d’un sommelier

No results found.

No results found.

«El piano serveix per fi losofar, és un instrument de percussió, és un showman, és un mestre. Al seu costat, sento que puc resoldre qualsevol problema. Tocant el piano em sento imparable, millor i capaç de tot.»
En David Seijas va ser el sommelier de elBulli durant dotze anys, ara és sommelier i empresari.

David Seijas és considerat un sommelier excepcional. Forma part de la història del mític restaurant elBulli i és un referent de l’univers bullinià de Ferran Adrià. El vi és la seva gran passió i també ha estat durant molts anys el seu gran problema. I és que ara fa sis anys que va aconseguir superar les addiccions que havien marcat la seva vida durant anys. Aquest llibre és la seva història de superació, de lluita constant per superar una addicció tan íntimament relacionada amb la seva professió sense haver de renunciar-hi.

En el llibre Confessions d’un sommelier, Seijas explica la seva vida amb sensibilitat i sinceritat. Aventures i anècdotes plenes de vitalitat i amb un gran sentit de l’humor que ens atrapen des de la primera  pagina per dos motius: D’una banda, descobrir una vida d’alts i baixos, però, sobretot, sempre plena de voluntat per continuar endavant; i, d’altra banda, ens ofereix un cop d’ull a les entranyes d’un dels restaurants més mediàtics de la història gastronòmica catalana, elBulli.

Fitxa tècnica

Descarrega la portada
David Seijas
Sommelier. Apropant el vi a la gent

David Seijas (Seva, Barcelona, 1982) és sommelier: la seva passió és apropar el vi a la gent, comunicar-lo. Ha treballat al sector de la restauració, on destaca la seva feina a elBulli i la Bulli Foundation, i també escrivint llibres, fent classes, conferències, a la ràdio i a la televisió. La seva feina l’ha dut a guanyar el Premi Nas d’Or al millor sommelier d’Espanya (2006), el Premi Nacional de Gastronomia al Millor  Sommelier (2011) o el Premi al Millor Sommelier de l’Associació Catalana de Sommeliers. El 2017 va fundar el projecte Gallina de Piel, amb la il·lusió de fer el seu propi vi.

David Seijas
Sommelier. Apropant el vi a la gent

David Seijas (Seva, Barcelona, 1982) és sommelier: la seva passió és apropar el vi a la gent, comunicar-lo. Ha treballat al sector de la restauració, on destaca la seva feina a elBulli i la Bulli Foundation, i també escrivint llibres, fent classes, conferències, a la ràdio i a la televisió. La seva feina l’ha dut a guanyar el Premi Nas d’Or al millor sommelier d’Espanya (2006), el Premi Nacional de Gastronomia al Millor  Sommelier (2011) o el Premi al Millor Sommelier de l’Associació Catalana de Sommeliers. El 2017 va fundar el projecte Gallina de Piel, amb la il·lusió de fer el seu propi vi.

Et pot interessar

Emprèn el teu futur

Envoltat d’idiotes

Les postres d’en Jordi Roca

El Búnquer confidencial

No hi ha paraules