Per què alguns pebrots piquen i altres no

No results found.

No results found.

Per què plorem quan piquem una ceba? Com sabem si un ou és fresc sense trencar-ne la closca? Per què el pa canvia de color quan fem torrades?

Les preguntes més habituals sobre el menjar i la cuina ara per fi troben resposta. De la mà d’Ada Parellada i Dani Jiménez, amb curiositats, receptes, experiments, molta ciència i un bon raig d’humor. Un llibre per a tots aquells curiosos que vulguin descobrir els secrets que guarden els aliments.

Fitxa tècnica

Enquadernació: Rústica amb solapes

Format: 16 x 23 cm

Descarrega la portada
Dani Jiménez Albiac

Dani Jiménez (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col·laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: Ciència a un euro i Ciència a dos euros. Actualment condueix el programa científic infantil Dinàmiks.

Ada Parellada

Ada Parellada (Granollers 1967) filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d'aquesta inquieta restauradora.

Dani Jiménez Albiac

Dani Jiménez (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en l'ús dels experiments com a eina d'estimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col·laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: Ciència a un euro i Ciència a dos euros. Actualment condueix el programa científic infantil Dinàmiks.

Ada Parellada

Ada Parellada (Granollers 1967) filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia d'aquesta inquieta restauradora.

Et pot interessar

Renàixer del fang

Emprèn el teu futur

Si Lenin aixequés el cap

Envoltat d’idiotes

Les postres d’en Jordi Roca

Una vida a les muntanyes – edició de col·leccionista

El Búnquer confidencial