Ara Llibres | Catàleg | Cançons i contes per abans d'anar a dormir
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Cançons i contes per abans d'anar a dormir
Autoria:

Eduard Estivill, Montse Domènech

ISBN:

9788492552757

Format:

22,5 x 22,5

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

128

Cançons i contes per abans d'anar a dormir

Eduard Estivill, Montse Domènech

Molt més que un llibre de contes,
molt més que un CD musical!

Amb Cançons i contes per abans d'anar a dormir, el doctor Eduard Estivill ens ensenya com pot ser de divertit cantar i aprendre plegats, petits i grans. Recuperant les nostres cançons de tota la vida, interpretades per ell mateix: El poll i la puça, Ratolinet, Estimada Doris..., i la garantia i els consells d'un autèntic especialista en la salut i l'educació dels nostres fills.

Eduard Estivill

Eduard Estivill és pediatra i neurofisiòleg i dirigeix la Clínica del Don Estivill de l'USP (Institut Universitari Dexeus de Barcelona). Ha esci pediatra y neurofisiólogo y dirige la Clínica del Sueño Estivill del USP (Instituto Universitario Dexeus de Barcelona). Ha escrito numerosos libros de éxito, como Contes per créixer, Juguem!,tode Estivill: guia ràpida per ensenyar als nens a dormir, Receptes per dormir bé, El camí del son o la col·lecció Aprèn amb el Dr. Estivill.

Vegeu tots els seus llibres >

Montse Domènech

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona i especialista en l'atenció psicopedagògica a nens, adolescents i joves.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: